Sep 2, 2008

GAMBAR NAJIB DAN ALTANTUYA SATU FITNAH!

Gambar yang dikatakan sebagai gambar Datuk Seri Najib bersama Altantuya ternyata palsu dan disebarkan untuk memfitnah beliau.
Salah satunya, adalah hasil daripada superimpose yang dilakukan oleh Tien Chua yang dah hilang punca macam mana caranya lagi nak kenakan Datuk Seri Najib.
Manakala perempuan yang berbaju hijau yang disuperimposekan dalam gambar tersebut di sebelah beliau yang sedang tersenyum manja itu bukanlah Altantuya, sebaliknya seorang penyanyi dan aktres Korea bernama Lee Hye-ryeon atau U-Nee.
Sila baca artikel ulasan gambar ini di laman http://www.tranungkite.net/

p/s : Inilah dia kerja orang-orang yang tak tahu hukum hakam. Demi kuasa, siap superimpose lagi gambar-gambar demi untuk memburukkan seseorang individu terutamanya pemimpin-pemimpin Melayu. Kalau dah sampai ke tahap macam ini, patutlah Datuk Seri Najib terpaksa bersumpah mempertahankan dirinya. Macamlah pembohongannya itu boleh disorok sampai bila-bila. Tak gentle la macam ni bro. Itu belum dapat kuasa, kalau dah dapat kuasa, tak tahulah macam mana... habih satu rakyat Malaysia disuperimposenya...

2 comments:

Alif Ba Ta said...

Tu la... kemaruk sangat nak kenakan Najib, sampai superimpose gambar. Bila dah kantoi, sendiri malu..

pisau rambo said...

Sian si najib, sampai kena sumpah-sumpah. Kalau dah macam ni, tak sumpah kang... orang percaya lak. Maklumla...orang melayu ni mudah percaya dan mudah terpedaya...fitnah memang bahyer...

MESTI BACA

SEJARAH PERJUANGAN

PEMERINTAH, ULAMA DAN RAKYAT

Copyright 2010 Suara Pekembar
Newbie Friendly theme By: Ikhsan Hafiyudin | Powered and Hosted By: Blogger.com